Hagalundin geriatrinen säbä etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy ja joukkueen kotipaikka on Espoo. Joukkueeseen kuuluu 47 jäsentä ja kalenterissa on 14 tulevaa treeniä tai peliä.

Salibandyn vakiovuorolle tarvitaan pelaajia! Vuoro on tiistaisin klo 20-21 Esport Areenassa, kenttä 8 (ylhäällä kuplan alla). Vuoro alkaa ti 28.8.2018.

Rohkeasti mukaan pelaamaan, kivempaa se on pallon perässä juosta kuin kirmata lenkillä sateessa.

Käytössä on täysimittainen kenttä, pelaajien taso on höntsä-aladivarit ja ikäjakauma parikymppisistä viisikymppisiin. Vuoron on tarkoitus jatkua huhtikuun loppuun 2019. Hinta per nenä on 220 euroa koko kausi. Kokeilemaan voi tulla ilman eri maksua vaikka heti seuraavalla kerralla.

Reikäpalloilevin terveisin,

Miska Nera
ruma(miuku)welho(piste)com
p. 040-5701857

P.s. mahdollisuus jakaa vuoro myös puoliksi jonkun toisen porukan kanssa.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 8 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.